10 σημεία που κοιτούν οι γυναίκες στο ανδρικό σώμα!

23/03/2017

Πόσες φορές έχεις προσπαθήσει να φτιάξεις το σώμα σου κάνοντας γυμναστική με απώτερο σκοπό να προσελκύσεις τις γυναίκες; Ξέρεις, όμως, τι θεωρούν οι γυναίκες ελκυστικό;

 

Υπάρχουν μερικά χαρακτηριστικά στους άνδρες που αρέσουν ιδιαίτερα σε εμάς τις γυναίκες. Σίγουρα μερικά από αυτά μπορείς να τα ενισχύσεις στο γυμναστήριο, αλλά υπάρχουν και κάποια χαρακτηριστικά τα οποία είναι ήδη καθορισμένα επάνω σου καθώς οφείλονται στα γονίδια σου.

.

Ποια μέρη στο ανδρικό σώμα αρέσουν στις γυναίκες!

.

1. ΟΙ ΓΡΑΜΜΩΜΕΝΟΙ ΚΟΙΛΙΑΚΟΙ

 

Εντάξει! Αυτό το μέρος του σώματος είμαι σίγουρη ότι το περίμενες να είναι μέσα στη λίστα. Σύμφωνα με έρευνα που έγινε στο Πανεπιστήμιο Western Illinois, οι γυναίκες θεωρούν τους κοιλιακούς τον πιο ελκυστικό μυ στο σώμα του άνδρα. Είναι λογικό νομίζω αφού οι κοιλιακοί είναι ένα από τα πρώτα σημεία στο σώμα σου που τραβάνε την προσοχή μας. Δες εδώ 4 ασκήσεις για γραμμωμένους κοιλιακούς.

.

2. ΟΙ ΦΑΡΔΙΟΙ ΩΜΟΙ

 

Η ικανοποίηση μιας γυναίκας κατά τη διάρκεια του sεx έχει να κάνει με την ελκυστικότητα του άνδρα αλλά και με το εύρος των ώμων του. Οι φαρδιοί ώμοι θεωρούνταν από παλιά σημάδι δύναμης και αρρενωπότητας. Γι’ αυτό, λοιπόν, ξεκίνησε γυμναστήριο και μην παραμελήσεις αυτό το μέρος του σώματος σου.

.

3. ΤΑ ΣΦΙΧΤΑ ΟΠΙΣΘΙΑ

 

Ένα ακόμη σημείο του σώματος σου που προσέχουν οι γυναίκες καθώς περνάς από μπροστά τους είναι τα οπίσθια σου. Ναι, ναι! Δεν τα κοιτάζεις μόνο εσύ! Πολλές γυναίκες δείχνουν να προτιμούν έναν άνδρα που έχει σφιχτούς γλουτούς.

.

4. ΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΜΠΡΑΤΣΑ

 

Η κατάσταση των χεριών σου μπορεί να δείξει πόσο καλά φροντίζεις το σώμα σου. Παράλληλα, όμως, τα γυμνασμένα μπράτσα αποτελούν και ένδειξη για το πόσο μπορείς να προστατέψεις μια γυναίκα. Δες εδώ πως 12 καλές ασκήσεις για μπράτσα.

.

5. ΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΧΕΡΙΑ

 

Εμείς οι γυναίκες προσέχουμε τις λεπτομέρειες. Τα χέρια κάποιου μπορούν να μας πουν πολλά για εσένα, τι δουλειά κάνεις, πόσο σου αρέσει να περιποιήσε τον εαυτό σου κλπ. Δες εδώ πως μπορείς να αποκτήσεις δυναμωμένα χέρια.

.

6. Η ΠΛΑΤΗ

 

Το φάρδος της πλάτης αποτελεί ακόμη έναν παράγοντα που ελκύει μια γυναίκα σε κάποιον. Αν, λοιπόν, έχεις μια φαρδιά πλάτη σε σχήμα V, έχεις περισσότερες πιθανότητες να τραβήξεις τα βλέμματα των γυναικών.

.

7. ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ

 

Τις γυναίκες τις ελκύει ένα γραμμωμένο σώμα, αλλά όχι ένα σώμα που έχει γυμναστεί μέχρι το έσχατο σημείο. Οι δυνατοί και φαρδιοί ώμοι, η στενή μέση και το φαρδύ στήθος είναι τα ιδανικά χαρακτηριστικά που ψάχνει να βρει μια γυναίκα στον άνδρα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δε θα θέλαμε να δούμε ένα στήθος που είναι χειρότερο από το δικό μας.

.

8. Η ΣΩΣΤΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΓΕΝΙΑ

 

Οι άνδρες με γένια αποτελούν μεγαλύτερο πόλο έλξης από τους ξυρισμένους άνδρες. Οι γυναίκες συνδέουν τα γένια με καλή υγεία, αλλά και με την ικανότητα τους να αποκτήσουν οικογένεια και να γίνουν υπεύθυνοι. Δες εδώ μερικά tips για να αποκτήσεις πυκνά γένια

.

9. ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΣ ΣΤΟΜΑ

 

Σύμφωνα με μια έρευνα που έγινε στο Πανεπιστήμιο της Βρετανικής Κολομβίας (UBC), οι γυναίκες ελκύονται περισσότερο από έναν άνδρα που είναι μελαγχολικός παρά από έναν που είναι χαρούμενος. Σίγουρα σου έχουν πει ότι το χαμόγελο είναι σημαντικό όταν γνωρίζεις κάποιον, αλλά οι γυναίκες ελκύονται πιο πολύ από εκείνους τους άνδρες που φαίνονται υπερήφανοι, ισχυροί και λίγο κυκλοθυμικοί όταν τους βλέπεις για πρώτη φορά. Γίνε, λοιπόν, μυστηριώδης και είμαι σίγουρη ότι θα την κερδίσεις.

.

10. ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ

 

Οι γυναίκες προτιμούν τους άνδρες, των οποίων τα πρόσωπα ανταποκρίνονται στην επιθυμία τους να ζευγαρώσουν με κάποιον. Αυτό που τις ελκύει δηλαδή είναι τα μεγάλα μάτια και μια μέτρια, προς μικρή, μύτη, αλλά και με δυνατά σαγόνια και ζυγωματικά. Οι γυναίκες, επίσης, ψάχνουν να βρουν ένα συμπονετικό άνδρα, αλλά κι έναν άνδρα που θα τις ασκεί κάποια σεξουαλική δύναμη.

.

Πηγή

Please reload

Please reload

Please reload

Ακολουθήστε το FitnessDiary στο Facebook, Instagram και Twitter

Όλη η αλήθεια για το κολλαγόνο

03/11/2019

Κολοκύθα: 5 λόγοι για να την εντάξουμε στη διατροφή μας

02/11/2019