Οι Προσφορές για το Τριήμερο της Πρωτομαγιάς από την Skyscanner!

12/04/2017

 

Ψάξαμε και βρήκαμε τις καλύτερες προσφορές αεροπορικών εισιτηρίων για το τριήμερο της Πρωτομαγιάς από 33€ μετ’ επιστροφής για προορισμούς εντός κι εκτός Ελλάδας. Βρείτε τις προσφορές που σας εξυπηρετούν και βάλτε στο «καλάθι» σας τον προορισμό της αρεσκείας σας για να "πιάσετε τον Μάη" ταξιδεύοντας!
 

Πάφος

Απόδραση στην Πάφο, την Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης για το 2017! Το 2017 το βλέμμα όλης της Ευρώπης στρέφεται στην Πάφο καθώς η πόλη της Κύπρου με τη μακραίωνη ιστορία μοιράζεται τον τίτλο της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης 2017 με το Άαρχους (ή Ώρχους) της Δανίας!

Επιλέξτε τον τόπο αναχώρησής σας καθώς και τις ημερομηνίες που σας εξυπηρετούν και κάντε κράτηση!

Πτήσεις για Πάφο από 33€
 

Αθήνα

Βρείτε τα φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για την Αθήνα. Επιλέξτε τον τόπο αναχώρησής σας καθώς και τις ημερομηνίες που σας εξυπηρετούν και κάντε κράτηση!

Πτήσεις για Αθήνα από 38€
 

Σόφια

Μια απόδραση στην κοντινή Σόφια!

Βρείτε τα φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για τη Σόφια. Επιλέξτε τον τόπο αναχώρησής σας καθώς και τις ημερομηνίες που σας εξυπηρετούν και κάντε κράτηση!

Πτήσεις για Σόφια από 54€
 

Χανιά, Κρήτη

Tα Χανιά είναι όμορφα όλες τις εποχές του χρόνου!

Κάντε μια ανοιξιάτικη βόλτα στο ενετικό παλιό λιμάνι των Χανίων βρίσκοντας τα φθηνά αεροπορικά εισιτήρια! Επιλέξτε τον τόπο αναχώρησής σας καθώς και τις ημερομηνίες που σας εξυπηρετούν και κάντε κράτηση!

Πτήσεις για Χανιά, Κρήτη από 58€

 

Ρόδος

Απόδραση στο "Νησί των Ιπποτών"!

Βρείτε τα φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για τη Ρόδο. Επιλέξτε τον τόπο αναχώρησής σας καθώς και τις ημερομηνίες που σας εξυπηρετούν και κάντε κράτηση!

Πτήσεις για Ρόδο από 74€
 

Θεσσαλονίκη

Μια ανοιξιάτικη απόδραση στην όμορφη "νύφη του Θερμαϊκού"!

Βρείτε τα φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για τη Θεσσαλονίκη. Επιλέξτε τον τόπο αναχώρησής σας καθώς και τις ημερομηνίες που σας εξυπηρετούν και κάντε κράτηση!

Πτήσεις για Θεσσαλονίκη από 86€
 

Σαντορίνη

Η Σαντορίνη μαγεύει όλες τις εποχές του χρόνου!

Βρείτε τα φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για τη Σαντορίνη. Επιλέξτε τον τόπο αναχώρησής σας καθώς και τις ημερομηνίες που σας εξυπηρετούν και κάντε κράτηση!

Αεροπορικά εισιτήρια για Σαντορίνη από 89€.

 Πηγή  

Please reload

Please reload

Please reload

Ακολουθήστε το FitnessDiary στο Facebook, Instagram και Twitter

Ένα παραμυθένιο ξενοδοχείο στο νομό Ξάνθης

21/01/2020