Αυτοί είναι οι …περίεργοι τύποι των γυμναστηρίων!

14/04/2017

Σας έχει τύχει ποτέ να φορτώσετε βάρη στο πάγκο και ξαφνικά ένας να στρωθεί στο πάγκο, χωρίς να σας ρωτήσει, χωρίς πετσέτα και να αρχίσει να παίρνει επαναλήψεις, αγνοώντας ότι υπάρχετε. Και αυτό είναι μόνο ένα από τα χιλιάδες ευτράπελα αλλά και συνάμα εκνευριστικά περιστατικά που συμβαίνουν στα γυμναστήρια. 

Οι τύποι των γυμναστηρίων είναι πολλοί, αφού όλοι δεν βλέπουν το γυμναστήριο απλά ως τόπο προπόνησης και εκτόνωσης με αποτέλεσμα να γίνονται είτε ενοχλητικοί, είτε να προκαλούν το γέλιο των υπολοίπων.

Αυτό είναι αναπόφευκτο κακό, αφού στα γυμναστήρια συχνάζουν διάφοροι άνθρωποι ο καθένας με την ιδιομορφία του. Γυναίκες και άντρες κάθε ηλικίας που ασκούνται, ιδρώνουν, προσπαθούν, φλερτάρουν, μιλάνε πολύ, φωτογραφίζονται, κάνουν γνωριμίες, ζορίζονται… Καθένας έχει το δικό του τρόπο έκφρασης μέσα στο γυμναστήριο που συνάδει συνήθως με το χαρακτήρα του και εκτός του συγκεκριμένου χώρου.

Οι πιο ενοχλητικοί είναι οι «φουσκωτοί» ή αλλιώς «σφίχτες» που θεωρούν το γυμναστήριο δικό τους και όλους τους άλλους υποδεέστερους! Νομίζουν ότι μόνο αυτοί προπονούνται, ενώ όλοι οι άλλοι δεν θα έπρεπε να υπάρχουν και γι αυτό δεν χάνουν ευκαιρία να τονίζουν την παρουσία τους κατά τη διάρκεια της προπόνησης μουγκρίζοντας και φωνάζοντας ώστε να τον ακούει όλο το γυμναστήριο και όχι μόνο. Κάθε φορά που τελειώνει ένα σετ με βάρη φροντίζει να τα χτυπάει στο έδαφος τόσο δυνατά ώστε να τον πάρει χαμπάρι όλο το γυμναστήριο.

Οι τύποι αυτοί συνήθως φορούν αμάνικο κοφτό μπλουζάκι, ζώνη αρσιβαρίστα και κυκλοφορεί με ύφος 100 καρατίων και έτοιμος για καβγά, ενώ το απαραίτητο αξεσουάρ που τον συνοδεύει είναι ένα hardcore τατουάζ στο σβέρκο ή στα μπράτσα, συνήθως κάποιο συρματόπλεγμα ή καμιά περικεφαλαία.

Βέβαια υπάρχει και η αντίθετη …φυλή! Εκείνων των σούπερ φίτνες που δεν χάνουν ευκαιρία να δείξουν τα προσόντα τους, στο αντίθετο φύλο κυρίως! Γενικά οι άνθρωποι δεν χάνουν στιγμή να επιδεικνύουν τον εαυτό τους!

Οι ξερόλες είναι μια άλλη κατηγορία ανθρώπων! Είναι αυτοί που αγνοούν ακόμα και τον γυμναστή που τους εξηγεί ότι κάνουν λάθος την άσκηση και κινδυνεύουν να πάθουν κάποια ζημιά.

Υπάρχουν και οι άλλοι που αφήνουν την πετσέτα τους σε ένα μηχάνημα, πιάνουν κουβέντα στο κινητό συνήθως και άντε εσύ να θέλεις να θέλεις να ολοκληρώσεις το πρόγραμμα σου.

Μάλιστα οι τύποι αυτοί, τις περισσότερες φορές παρεξηγούνται όταν τους ζητήσεις να «μπεις», αφού θεωρούν προφανώς ότι η πετσέτα δεσμεύει το κάθε όργανο για όσο γουστάρουν!

Τα καμάκια υπάρχουν σε κάθε γυμναστήριο. Ξεχωρίζουν από το χρόνο παραμονής τους κυρίως και από το ότι εκτελούν πρόγραμμα σύμφωνα με το …καμάκι!!!

Στα γυμναστήρια ξεχωρίζουν όσοι ήταν ή είναι αθλητές κάποιου αθλήματος. Μπαίνουν, προπονούνται αθόρυβα, εκτελούν σωστά τις ασκήσεις και φεύγουν χωρίς να τους πάρει χαμπάρι.

 Πηγή  

Please reload

Please reload

Please reload

Ακολουθήστε το FitnessDiary στο Facebook, Instagram και Twitter

Ένα παραμυθένιο ξενοδοχείο στο νομό Ξάνθης

21/01/2020

Πώς να μην μένεις στα …μπρόκολα, αλλά να έχεις και τέλειους κοιλιακούς

14/12/2019

Τι οφέλη έχουν τα κυδώνια και πώς θα τα φας; Η εποχή τους μόλις ξεκίνησε

21/11/2019

Θερμίδες. Yπολογίστε πόσο πρέπει να τρώτε