Ασκήσεις για να κάψεις το λίπος και να αυξήσεις την μυική σου μάζα

02/05/2017

Πολλές οι ασκήσεις που μπορείς να εντάξεις στο πρόγραμμα σου και θα σε βοηθήσουν να εξαφανίσεις το λίπος. Με τον κατάλληλο συνδυασμό τους, θα καταφέρεις να κάψεις το λίπος και να αυξήσεις την μυική σου μάζα. 

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Η διατροφή της μίας εβδομάδας για να βγεις στην παραλία στεγνός! 

 

 

Οι παρακάτω ασκήσεις είναι ιδανικές για να έχεις πιο γρήγορα αποτελέσματα και να αυξήσεις την μυική μάζα:

 

1. Pushups

Απαραίτητες για να αποκτήσεις μεγαλύτερο στήθος, δελτοειδείς, αλλά και γραμμωμένους τρικέφαλους. Είναι εξίσου αποτελεσματική με τα βάρη που κάνεις στον πάγκο και ίσως και καλύτερη.

 

2. Χαμηλά Pushups

Μια παραλλαγή των pushups που στοχεύει στους τρικέφαλους και σε όλους τους μυς του σώματος, συμπεριλαμβανομένων των δικέφαλων και των τρικέφαλων. Με αυτή την άσκηση θα δεις ότι μέσα σε λίγο καιρό θα υπάρχουν διαφορές.

 

3. Pullups

Γυμνάζεις κάθε μυ στο σώμα σου και είναι πολύ υποτιμημένη σε σχέση με τις υπόλοιπες ασκήσεις χεριών και κοιλιακών. Είναι πολύ αποτελεσματικό για την εκγύμναση των δικεφάλων και ότι καλύτερο θα μπορούσες να κάνεις για τα χέρια.


4. Βυθίσεις

Η άσκηση δεν είναι μόνο για τους τρικέφαλους, καθώς γυμνάζει απίστευτα το στήθος και τους ώμους. Θέλει πολύ δύναμη και αντοχή, αλλά μπορείς να ξεκινήσεις με λίγες επαναλήψεις μέχρι να συνηθίσεις την άσκηση και να κάνεις περισσότερες.

 

5. Ανεστραμμένες κάμψεις

Είναι το αντίθετο από τα pullups, καθώς θα πρέπει να γυρίσεις τα χέρια σου ώστε να κρατάς την μπάρα με την παλάμη προς τα έξω. Έτσι γυμνάζεις δικέφαλους, κάνοντας τα μπράτσα και την πλάτη πιο ογκώδη.

 

6. Star Plank

Παραλλαγή της άσκησης Plank, η οποία γυμνάζει τα πόδια, το στήθος και τους ώμους. Όλες οι ομάδες μυών θα επωφεληθούν από την άσκηση και ταυτόχρονα θα μειώνεις το λίπος στο σώμα.

 

7. Γέφυρα γλουτών

Γυμνάζεις πλάτη, μέση, γλουτούς και γάμπες. Επίσης, βοηθάει να ξεπεράσεις τυχόν πόνους στην μέση.

 

8. Plank

Κρατώντας σε ισορροπία το σώμα για ένα λεπτό ή περισσότερο, θεωρείται ο ιδανικός τρόπος για την βελτίωση της φυσικής κατάστασης. Απαιτεί εξαιρετική σταθερότητα στους ώμους και αντοχή των μυών της κοιλιάς, της πλάτης, του λαιμού και φυσικά των ποδιών.


 Πηγή  

 

 

Please reload

Please reload

Please reload

Ακολουθήστε το FitnessDiary στο Facebook, Instagram και Twitter

Τι οφέλη έχουν τα κυδώνια και πώς θα τα φας; Η εποχή τους μόλις ξεκίνησε

21/11/2019

Θερμίδες. Yπολογίστε πόσο πρέπει να τρώτε

21/11/2019

Πρωινό Κολοκύθας με νιφάδες βρώμης

21/11/2019