Συμπλήρωμα σιδήρου για μεγάλες αντοχές! (Από την SiderAL)

 

"Σίδηρος'' Ο απαραίτητος καθημερινός μου σύμμαχος σε κάθε προπόνηση γιατί πάνω απ'όλα αγαπώ και σέβομαι τον εαυτό μου! Κυρίως γιατί οι λειτουργίες που επιτελεί στο σωμα αίναι απόρροια των φυσικών και χημικών του ιδιοτήτων!

 

Απαραίτητο μέταλλο αφού συμβάλει στην μεταφορά οξυγόνου στους ιστούς και αποτελεί τμήμα διαφόρων ενζύμων που διαδραματίζουν βασικό ρόλο στις διάφορες μεταβολικές πορείες αλλά και στην φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού μας συστήματος!

 

Αγαπάς λοιπόν τον εαυτό σου; Τον σέβεσαι και του φέρεσαι όπως θα έπρεπε; Μην παραλεπεις το συμπλήρωμα σιδήρου σου! Βρες πληροφορίες στο sideralsport.gr

 

 

SiderAL® Sport

Για αντοχές που αξίζουν βραβείο!

Ολοκληρωμένο συμπλήρωμα διατροφής με βάση τον σίδηρο και βιταμίνες.

Το SiderAL® Sport, είναι ένα ολοκληρωμένο συμπλήρωμα διατροφής που ανήκει στην οικογένεια SiderAL®. Περιέχει σίδηρο, βιταμίνες του συμπλέγματος Β και βιταμίνη C και χρησιμοποιείται για την κάλυψη των αυξημένων απαιτήσεων του οργανισμού, λόγω σωματικής άσκησης ή πνευματικής κόπωσης, αλλά και σε περιπτώσεις μη ισορροπημένης διατροφής.

 

Το SiderAL® Sport περιέχει:

• Σίδηρο: Η έλλειψή του επηρεάζει τις γνωστικές λειτουργίες, την αντοχή στην άσκηση και δημιουργεί έντονο αίσθημα κόπωσης.

• Βιταμίνη Β1: Συμβάλλει στην καλή λειτουργία του εγκεφάλου, του μυϊκού συστήματος, της καρδιάς και του νευρικού συστήματος.

• Βιταμίνη Β2 (ριβοφλαβίνη): Συμβάλλει στην ανάπτυξη και είναι απαραίτητη σε περιόδους φυσικής και συναισθηματικής πίεσης.

• Βιταμίνη Β3 (βιταμίνη ΡΡ ή νικοτιναμίδιο): Απαραίτητη για τη σωστή λειτουργία του εγκεφάλου. Η έλλειψή της έχει συσχετιστεί με την κατάθλιψη.

• Βιταμίνη Β5 (παντοθενικό οξύ): Συμβάλλει στην καταπολέμηση του στρες, στη δημιουργία αντισωμάτων και στην υγεία του νευρικού συστήματος.

• Βιταμίνη Β6 (υδροχλωρική πυριδοξίνη): Παίζει σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη κατά την παιδική και εφηβική ηλικία.

• Βιταμίνη Β9 (Φυλλικό Οξύ): Απαραίτητη για την καλή εξέλιξη της εγκυμοσύνης, την ανάπτυξη του εμβρύου και συμβάλλει στο σχηματισμό των ερυθρών αιμοσφαιρίων.

• Βιταμίνη Β12 (κοβαλαμίνη): Βελτιώνει την ικανότητα συγκέντρωσης και την πνευματική ισορροπία.

• Βιταμίνη C: Συμβάλλει στην καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, καθώς και στην καλή υγεία των ιστών χάρη στην αντιοξειδωτική της δράση.

• Βιταμίνη Η (βιοτίνη): Συμβάλλει στη γλυκαιμική ρύθμιση και προστατεύει από την τριχόπτωση.

 

 

Please reload

Please reload

Please reload

Ακολουθήστε το FitnessDiary στο Facebook, Instagram και Twitter

Ένα παραμυθένιο ξενοδοχείο στο νομό Ξάνθης

21/01/2020

Πώς να μην μένεις στα …μπρόκολα, αλλά να έχεις και τέλειους κοιλιακούς

14/12/2019