Παγωμένο γιαούρτι με φυστίκια!

10/06/2017

 

Έυκολο και γρήγορο παγωμένο γιαούρτι με γεύση Matcha! Κρεμώδες και δροσερό, με πολλά πλεονεκτήματα για την υγεία και χωρίς τις ενοχές ενός κανονικού παγωτού! Δεν χρειάζεσαι μηχανή παγωτού. Επίσης, μπορείς να αντικαταστήσεις την γεύση matcha και τα φυστίκια με ό,τι άλλο επιθυμείς!

 

 

Υλικά
  • 500γρ. - Στραγγιστό (ελληνικό) γιαούρτιΠλήρες (για να γίνει κρεμώδες)

  • 3μεζούρες - Impact WheyΓεύση Matcha

  • 125γρ. - Μέλι ή σιρόπι Αγαύης

  • 75γρ. - Φυστκίκιαστο μπλέντερ

  • 76γρ. - Βιολογικό Τεμαχισμένο Ακατέργαστο ΚακάοΠροαιρετικά

 
Οδηγίες
  1. Τοποθετήστε το ελληνικό γιαούρτι, τη Matcha Whey και το σιρόπι σε ένα μεγάλο μπολ ανάμειξης και ανακατέψτε.

  2. Τοποθετήστε το μείγμα σε ένα αεροστεγές δοχείο και παγώστε το για 3-4 ώρες, χτυπώντας το κάθε ώρα περίπου για να αποτρέψετε τη δημιουργία κρυστάλλων πάγου.

  3. Μόλις το μείγμα ψυχθεί καλά (μετά από περίπου 2 ώρες), αναμίξτε τα φιστίκια και τους κόκκους κακάο.

  4. Για να αποθηκεύσετε το κατεψυγμένο γιαούρτι και να το διατηρήσετε σούπερ κρεμώδες, καλύψτε την κορυφή του κατεψυγμένου γιαουρτιού με μια μεμβράνη και φυλάξτε το σε ένα αεροστεγές δοχείο.

 

Πηγή

Please reload

Please reload

Please reload

Ακολουθήστε το FitnessDiary στο Facebook, Instagram και Twitter

Τι οφέλη έχουν τα κυδώνια και πώς θα τα φας; Η εποχή τους μόλις ξεκίνησε

21/11/2019

Θερμίδες. Yπολογίστε πόσο πρέπει να τρώτε

21/11/2019

Πρωινό Κολοκύθας με νιφάδες βρώμης

21/11/2019

Όλη η αλήθεια για το κολλαγόνο

03/11/2019

1/13
Please reload