6 tipsγια να γίνεις ο μάγκας και ωραίος που θέλουν όλες!

21/11/2017

 


Είσαι το καλό παιδί που όλες σε θεωρούν φίλο τους; Αν είσαι φίλος των γυναικών είναι πολύ πιθανό να μην σου κάτσει καμία από τις φίλες ή αν γίνει να είναι μια παροδική στιγμή που πέρασε και πάει ή που μπορεί να καταλήξει στον …γάμο!

Αν είσαι καλό παιδί ουσιαστικά χάνεις στο προφίλ σου και στις κατακτήσεις σου. Πρέπει να αλλάξεις και να αποβάλλεις τα αρνητικά χαρακτηριστικά του “καλού παιδιού” που μπορεί να έχεις.

Οι γυναίκες θέλουν έναν “αληθινό άντρα”. Αυτό διατυμπανίζουν διαρκώς, αυτό διαβάζεις και στα γυναικεία περιοδικά τύπου Cosmopolitan και αυτή είναι και η αλήθεια. Αυτό σημαίνει, ότι θέλουν έναν άντρα που θα λέει τα πράγματα όπως είναι, που δε θα φοβάται μην τις προσβάλει και δε θα καταπιέζεται μαζί τους. Να είναι δυναμικός και επιβλητικός, χωρίς να γίνεται αγενής.

Πρόσεχε όμως δεν χρειάζεται να γίνεις αγενής ή “μαλάκας” για να σε ερωτευτούν. Απλά, αν π.χ. έχετε μία συζήτηση και εσύ διαφωνείς σε ένα σημείο, πες της το! Μη φοβηθείς να πεις ότι “διαφωνώ κάθετα σε αυτό που είπες και θα σου εξηγήσω γιατί”. Μπορεί επιφανειακά να δείξει ενοχλημένη, αλλά καταβάθος εκείνη τη στιγμή γοητεύεται έντονα που έχεις το θάρρος να της πας κόντρα ενώ σε ελκύει.

Υιοθέτησε τα καλά στοιχεία του “κωλόπαιδου”: Τα “κωλόπαιδα” γίνονται “μαλάκες”, αγενείς και άξεστοι, αλλά έχουν κατά κανόνα πολλές και όμορφες γυναίκες στη ζωή τους. Απλά πρόσεχε όμως να γίνεις έτσι για να έχεις γυναίκες στη ζωή σου. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις, είναι να υιοθετήσεις τα θετικά χαρακτηριστικά που έχουν τα “κωλόπαιδα”.


Δες μερικά καίρια σημεία των σχέσεων και της συμπεριφοράς σου:


1. Μη δείχνεις ότι προσβάλλεσαι


Αν συζητάς με μία γυναίκα και η κατάσταση πάει να ξεφύγει, μπορεί να πει κάτι που θα σε προσβάλει. Μη δείξεις ότι προσβλήθηκες, επειδή θα το εκλάβει ως αδυναμία.


2. Ο εαυτός σου είναι πρώτος

Το πιο σημαντικό άτομο στη σχέση σου, είσαι εσύ, όχι η γυναίκα. Ο gentleman θα ανοίξει την πόρτα του αυτοκινήτου στη γυναίκα, θα της δώσει προτεραιότητα κτλ. Το καλό παιδί που κερδίζει τις γυναίκες όμως, θα σκεφτεί τα δικά του θέλω πρώτα και θα τα βάλει πάνω από το να φερθεί καλά στις γυναίκες. Θα φροντίσει, επίσης, να το κάνει αυτό σαφές στη γυναίκα που γνωρίζει, από την αρχή. Μη φοβηθείς, για παράδειγμα, αν είσαι σε ραντεβού μαζί της και βαριέσαι, να της το πεις. Προφανώς και το έχει καταλάβει ότι δεν κάνει κάτι για να σου κρατήσει το ενδιαφέρον, ενώ το να το πεις μπορεί να την κινητοποιήσει, όπως έχει γίνει με μεγάλη επιτυχία σε ένα ραντεβού που είχα πρόσφατα.


3. Βάλε δράμα στη συζήτηση


Οι γυναίκες λατρεύουν το δράμα. Για αυτό και διαβάζουν μικρές νουβέλες, περιοδικά με κουτσομπολιά με τις φίλες τους για ανούσια πράγματα. Έχουν ανάγκη να κάνουν τις ζωές τους πιο ενδιαφέρουσες. Οπότε και εσύ, πρέπει να βάλεις δράμα στην επικοινωνία σου και στη γνωριμία σου μαζί της και θα δεις αμέσως πόσο πιο προσηλωμένη θα είναι. Πάντα να την αφήνεις με ένα μυστήριο, να αναρωτιέται αν θα μπορούσες να είσαι ο άντρας με τον οποίο θα πορευόταν αλλά να μην μπορεί να βγάλει άκρη 100%.


4. Μη δείχνεις έντονα συναισθήματα


Είναι στιγμές που επιβάλλεται να δείξεις ευάλωτος, τρωτός και συναισθηματικός. Το timing όμως είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! Μην κλάψεις μπροστά της, μην εξαγριωθείς σε υπερβολικό βαθμό.


5. Προκάλεσέ την

Πέρα από το δράμα, οι γυναίκες θέλουν έναν άντρα που θα τις πειράζει και πνευματικά και σωματικά. Μην είσαι ο πολύ σοβαρός άντρας που δεν αστειεύεται ποτέ. Προκάλεσε την ευφυία της, το χιούμορ της, πείραξέ την – χωρίς να την προσβάλεις.6. Μπες δυναμικά και κλιμάκωσε σεξουαλικά

Δείξε στη γυναίκα ότι σε ελκύει σεξουαλικά και ότι θέλεις να καταλήξεις στο κρεβάτι μαζί της. Κλιμάκωσε σεξουαλικά τη συζήτηση και το άγγιγμα! Οι γυναίκες λατρεύουν τους άντρες που δεν είναι ήπιοι σεξουαλικά. Δείξε της ότι είναι γυναίκα που σε ερεθίζει σεξουαλικά. Είναι κάτι που, εφόσον έχεις κερδίσει την προσοχή της, θα την κάνει να ερεθιστεί και την ίδια. 

 

 

 

 

Πηγή 

Please reload

Please reload

Please reload

Ακολουθήστε το FitnessDiary στο Facebook, Instagram και Twitter

Όλη η αλήθεια για το κολλαγόνο

03/11/2019

Κολοκύθα: 5 λόγοι για να την εντάξουμε στη διατροφή μας

02/11/2019

5 tips για να κάνεις πιο χρήσιμες οι έλξεις σε μονόζυγο!

10/09/2019

Να γιατί οι γυμνασμένοι δεν δείχνουν την ηλικία τους!

10/09/2019

1/13
Please reload