Πως θα αποκτήσεις στενή μέση και θα τονώσεις την υγεία σου!

10/09/2019

 


Η στενή μέση δεν είναι μόνο θέμα εμφάνισης αλλά κυρίως θέμα υγείας. Μπορεί ένα V Cut να τονώνει το σώμα σου και να δείχνεις καλύτερος όμως μπορείς να αποκτήσεις σημαντικά οφέλη για την υγεία σου.

Η περίμετρος της μέσης και αν χρειαστεί από την απώλεια λίπους γύρω από αυτήν, απασχόλησε την Αμερικανική Ένωση για τον Διαβήτη. Για τον μέσο άντρα, η περίμετρος μέσης 101,6 εκατοστών, τον θέτει στη ζώνη κινδύνου για εμφάνιση νόσου, προειδοποιούν ειδικοί.

Το υπερβάλλον κοιλιακό λίπος σε αντίθεση με το λίπος, σε άλλες περιοχές του σώματος, αυξάνει τον κίνδυνο του άντρα να εμφανίσει προβλήματα υγείας, όπως διαβήτη, καρδιοπάθεια και ορισμένες μορφές καρκίνου το λίπος γύρω από τα εσωτερικά όργανα είναι γνωστό ως σπλαχνικό λίπος τόνιζε ο διαιτολόγος Jim White, της Αμερικανικής Ένωσης για τον Διαβήτη.

Για να μετρήσετε σωστά τη μέση σας, τυλίξτε τη μεζούρα πάνω σε γυμνό δέρμα, στη φυσιολογική γραμμή της μέσης, λίγο πάνω από τον αφαλό, στο πιο στενό σημείο του κορμού. Μην κρατάτε τη μεζούρα πολύ σφιχτά ούτε πολύ χαλαρά, συμβουλεύει ο White.

Ο διαιτολόγος της Αμερικανικής Ένωσης Διαβήτη, Manuel Villacorta, δήλωσε ότι η καλύτερη διατροφή, η μείωση των επιπέδων στρες, η σωματική άσκηση και τουλάχιστον 7 έως 9 ώρες ύπνου κάθε μέρα, μπορούν να διατηρήσουν τη μέση ενός άντρα υπό έλεγχο.

Ο Villacorta, υποδεικνύει ότι πρέπει να μειωθούν οι μερίδες φαγητού και το αλκοόλ, ενώ χρειάζεται και τακτική άσκηση. 

 

 

 

Πηγή

Please reload

Please reload

Please reload

Ακολουθήστε το FitnessDiary στο Facebook, Instagram και Twitter

Ένα παραμυθένιο ξενοδοχείο στο νομό Ξάνθης

21/01/2020

Πώς να μην μένεις στα …μπρόκολα, αλλά να έχεις και τέλειους κοιλιακούς

14/12/2019

Τι οφέλη έχουν τα κυδώνια και πώς θα τα φας; Η εποχή τους μόλις ξεκίνησε

21/11/2019

Θερμίδες. Yπολογίστε πόσο πρέπει να τρώτε

21/11/2019

1/13